PRODUK

KEBERKESANAN PRODUK

CERTIFIED

FAEDAH MENGGUNAKAN TUALA WANITA COOL GURLS

PANTYLINERS
  1. Mengatasi masalah keputihan dan kelembapan serta merapatkan organ intim wanita secara menyeluruh.
  2. Digunakan untuk memperbaiki masalah inkontinensia yang biasa terjadi di waktu lanjut usia (Di bawah 75CC - guna “regular pads”, di atas 75CC-120CC guna – “overnight pads).
  3. Digunakan sebagai lapisan dalaman kasut untuk mengatasi masalah kaki atlit berpeluh / berbau.(Untuk Atlit, harus digunakan dalam kombinasi dengan ubat-ubatan. Untuk 2 minggu pertama, lapisan kasut harus ditukar setiap hari, selepas tempoh itu, mesti ditukar sekali setiap 2 hari. Untuk kaki yang berpeluh / berbau - gunakan liner baru setiap hari)
  4. Digunakan sebagai lapisan topi keselamatan, topi keras atau topi biasa untuk menghilangkan bau peluh dan dapat mendinginkan kepala. Malah boleh mengembalikan bau yang asal.
  5. Digunakan oleh pesakit buasir untuk menghilangkan rasa sakit ketika duduk. Sebagai tambahan ia juga bertindak sebagai nyah jangkitan dan merawat serta mengecutkan luka bagi mengurangkan gejala-gejala berkaitan.
  6. Amat sesuai digunakan di tempat tidur untuk pesakit bagi tempoh jangka masa yang panjang. Mempunyai faedah yang sama seperti penyakit buasir.
REGULAR USE & OVERNIGHT
  1.  Mengurangkan dan menghilangkan masalah utama semasa menstruasi wanita iaitu senggugut, sakit-sakit sendi dan haid kembali normal.
  2. Menyerap lebihan cairan haid dengan maksimum.
  3. Bagi yang mengalami pendarahan haid terlalu banyak di sarankan menggunakan COOL GURLS OVERNIGHT untuk perlindungan secara menyeluruh.

RAHIM YANG SIHAT

RAHIM YANG SIHAT

MASALAH WANITA

FAKTA SEMASA MENSTRUASI WANITA

Pening kepala
Senggugut
Rasa nyeri
Sakit pada payudara

Perubahan suhu & nafsu
Emosi tidak terkendali
Haid tidak teratur
Sakit pada sendi-sendi, dll.

FAKTA BERKAITAN MASALAH WANITA

Keputihan
Kekuningan
lelehan pada vagina
Bau tidak menyenangkan
Kegatalan vagina
Infeksi vagina disebabkan oleh bakteria